Beroepsaansprakelijkheid & Tuchtrecht

Litigation omvat alles omtrent het juridisch procederen. Hierbij kan onder andere worden gedacht aan het starten van een procedure bij de rechtbank. Tevens omvat dit het bieden van juridische vertegenwoordiging in een arbitragezaak. Binnen de praktijkgroep staan wij een verscheidenheid aan cliënten bij. Dit betreft onder andere organisaties van het (grote) MKB tot multinationals en non-profitorganisaties.

 • Wij werkten o.a. voor:
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner

Wij werkten o.a. voor:
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner

mr. Jaime Boogaers
mr. Jaime Boogaers
Ondernemingsrecht
Advocaat, 16 jaar ervaring

Als advocaat kom ik vaak in aanraking met geschillen. Meestal is een pragmatische oplossing de snelste oplossing. Toch kan het voorkomen dat een zaak te ver uit de hand loopt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen om tot een goede oplossing te komen. Laten we snel contact hebben over jouw zaak.

Wat we doen

Klanten c.q. cliënten zullen vaak tevreden zijn over de geleverde diensten. In bepaalde gevallen kan het echter voorkomen dat een klant c.q. cliënt een organisatie aansprakelijk stelt of een tuchtklacht indient. Een aansprakelijkheidsstelling brengt grote gevolgen met zich mee. Naast de zakelijke gevolgen, kan een aansprakelijkheidsstelling ook op persoonlijk vlak gevolgen hebben.

Op het moment dat sprake is van een aansprakelijkheidsstelling of een tuchtklacht, kan onze praktijkgroep juridische ondersteuning bieden. Ons advies is om bij een (dreigende) aansprakelijkheidstelling of tuchtklacht direct contact op te nemen met een jurist of advocaat.

Wij hebben de kennis en expertise om uiteenlopende rollen op ons te nemen: van advisering tot geschilbeslechting. Wij hebben een ervaren team van advocaten en juristen op het gebied van beroepsaansprakelijkheid en het tuchtrecht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het Team

Ons team van juristen en advocaten is gespecialiseerd op het gebied van litigation. Dit betekent dat wij juridische advies geven in de breedste zin van het woord omtrent het voeren van een juridische procedure. Hierbij kunnen wij juridische vertegenwoordiging bieden in de rechtbank, maar ook bij alternatieve geschilbeslechting. De praktijkgroep litigation heeft alle benodigde juridische kennis van het civiele procesrecht. Op deze manier kunnen wij organisaties op de juiste manier vertegenwoordigen. De praktijkgroep litigation werkt voortdurend samen met andere praktijkgroepen indien specialistische juridische kennis benodigd is.

Contactformulier

Teruggebeld worden over een zaak of opdracht?

 • Contact over de opdracht
 • Direct contact met de juiste expert
 • Geheel vrijblijvend & kosteloos

Neem contact op

Jaime Boogaers

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan contact op met onze specialisten.

Ontvang onze nieuwsbrief, vol met juridische tips