Kwaliteit

Klachten kunnen worden ingediend via het formulier: klik hier

Het document wordt opgesteld door echte juristen

Wanneer er een document bestelt word bij MKBrecht.nl, dan wordt het document behandeld door echte juristen. Dit zijn ervaren, gedreven en deskundige juristen die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden. Wij helpen bedrijven en zzp’ers verder. Onze juristen zijn eerlijk en hebben passie voor hun vak. Daarnaast zijn ze betrokken, toegankelijk en integer.

Eerlijk advies over hulpvraag

MKBrecht.nl staat altijd voor haar cliënten klaar. Wanneer de situatie te complex of onoverzichtelijk is geworden, zullen onze juristen een luisterend oor bieden. Een uitgebreid advies met een duidelijke en eerlijke toelichting hoe de zaak er voor staat, wat de mogelijkheden zijn en welke consequenties die kunnen hebben. Indien nodig, kunnen we een hulpvraag ook doorverwijzen.

De documenten worden door meerdere juristen gecontroleerd voordat ze verstuurd worden

Bij MKBrecht.nl hanteren we het ‘meer ogen principe’. Dit betekent dat het document door meerdere juristen gecontroleerd zal worden. Doordat er meerdere juristen naar kijken, kunnen eventuele fouten die over het hoofd gezien zijn, nog op tijd gecorrigeerd of aangevuld worden. Dit zorgt ervoor dat de documenten accuraat en juridisch correct zijn.

Helder taalgebruik

MKBrecht.nl wil dat de dienstverlening laagdrempelig is voor haar cliënten. Juridische taal kan vaak onbegrijpelijk en ingewikkeld overkomen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze juristen alles in begrijpelijke taal  uitleggen zodat het ook duidelijk is. Ook bij het opstellen van onze documenten wordt er zoveel mogelijk heldere taal gebruikt.

Eén contactpersoon

Bij MKBrecht.nl is er altijd één contactpersoon die het document in behandeling neemt en met wie er contact wordt onderhouden. De contactpersoon weet precies de ins en outs van het bedrijf en de specifieke wensen. Hij of zij staat klaar om vragen te beantwoorden, denkt mee en biedt praktische oplossingen. Daarnaast zorgt de contactpersoon dat ontwikkelingen en werkzaamheden tijdig worden doorgegeven. Het voordeel van één contactpersoon is dat deze jurist het bedrijf kent en zich in de specifieke situatie heeft verdiept. Hierdoor kan er beter maatwerk worden geleverd.

Alleen maatwerk

Bij MKBrecht.nl staan de belangen van onze cliënten voorop. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze cliënten advies op maat krijgen. Samen met onze juristen wordt eerst de situatie bekeken. Vervolgens wordt er deskundig advies gegeven afgestemd op de wensen in de specifieke situatie. Afhankelijk van de wensen wordt er een contract opgesteld, aangepast of nagekeken.

Laat je contract nakijken, aanpassen of opstellen door onze juristen

vanaf 49,- per document

Waarom zou je een onnodig risico’s lopen bij het aangaan van een contract of het uitvoeren van je dienstverlening? Wij van MKBrecht willen ondernemers beschermen tegen onnodige risico’s. Voordelige tarieven en goede contracten, dat is ons motto.

Zorg dat je contracten in orde zijn. Of je nu op zoek bent naar Algemene Voorwaarden, Overeenkomst van Opdracht of een Privacy Statement, wij bieden het allemaal aan. Zoek hier je contract!

Ontvang onze nieuwsbrief, vol met juridische tips