Kwaliteit

Wij staan voor onze kwaliteit, wij stellen jouw document op met de grootste zorgvuldigheid. Daarom durven wij garantie te geven aan jou.

Niet goed, geld terug voor documenten

Wanneer je niet tevreden bent over onze dienstverlening, opstellen/aanpassen van juridische documenten en contracten, kun je tot 14 dagen nadat MKBrecht haar werkzaamheden voor jou heeft beëindigd een klacht indienen. Een klacht indienen kan alleen over een document dat definitief is. In deze klacht dien je gemotiveerd te omschrijven waarom je niet tevreden bent en waarom je recht zou hebben op teruggave van de door jou reeds betaalde gelden voor de dienstverlening. Let op: teruggave zit niet op kosten van derden, zoals bijvoorbeeld griffierechten, deurwaarderskosten etc.

MKBrecht beoordeelt jouw serieus gemotiveerde klacht. Indien je klacht onvoldoende gemotiveerd is, of er naar het oordeel van MKBrecht geen redelijke grond voor de klacht bestaat, krijg je geen geld terug. Wanneer jouw klacht gegrond wordt bevonden, ontvang je binnen 10 dagen de door jou betaalde gelden ten aanzien van de dienstverlening terug.
MKBrecht heeft te allen tijde het recht om deze garantie te wijzigen, beperken of te stoppen.

Klachten kun je indienen via het formulier, klik hier

Je document wordt opgesteld door echte juristen

Wanneer je een document bestelt bij MKBrecht.nl, wordt je document behandeld door echte juristen. Wij hebben echte ervaren, gedreven en deskundige juristen die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden. Wij helpen bedrijven en ZZP’ers verder. Onze juristen zijn eerlijk en hebben passie voor hun vak.
Daarnaast zijn ze betrokken, toegankelijk en integer.

Je ontvangt eerlijk advies over je hulpvraag

MKBrecht.nl staat altijd voor je klaar. Wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet, kun je bij een van onze juristen terecht voor een luisterend oor en eerlijk, uitgebreid juridisch advies, zodat jij zo goed mogelijk geholpen wordt. Zij zeggen je eerlijk hoe jij ervoor staat, wat de voor- en nadelen zijn, wat de mogelijkheden zijn en wat het beste voor je is. Indien nodig kan je ook doorverwezen worden.

De documenten worden door meerdere juristen gecontroleerd voordat ze verstuurd worden

Bij MKBrecht.nl hanteren we het ‘meer ogen principe’. Dit betekent dat jouw document door meerdere juristen gecontroleerd wordt. Doordat er meerdere juristen naar kijken, kunnen eventuele fouten die over het hoofd gezien zijn, nog op tijd worden gecorrigeerd of aangevuld worden. Dit zorgt ervoor dat je een accuraat, juridisch correct document krijgt.

Helder taalgebruik

MKBrecht.nl wil dat de dienstverlening laagdrempelig
is voor onze klanten.Juridische taal kan vaak onbegrijpelijk en ingewikkeld overkomen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze juristen alles in begrijpelijke taal aan jou uitgeleggen zodat je ook precies weet waar je aan toe bent. Ook bij het opstellen van onze documenten wordt er zoveel mogelijk heldere taal gebruikt.

Eén contactpersoon

Bij MKBrecht.nl heb je altijd één contactpersoon die jouw document in behandeling neemt en met wie je persoonlijk telefonisch contact hebt.
Jouw contactpersoon weet precies de ins en outs van jouw bedrijf en specifieke wensen. Hij of zij staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden, denkt met je mee en biedt praktische oplossingen. Daarnaast houdt jouw contactpersoon je ook op de hoogte van de ontwikkelingen en werkzaamheden.
Het voordeel van één contactpersoon is dat de jurist zich in jouw situatie heeft verdiept en uw bedrijf goed kent, waardoor hij of zij beter maatwerk kan leveren.

Alleen maatwerk

Bij MKBrecht.nl staan de belangen van onze klanten voorop. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze klanten advies op maat krijgen. Onze juristen bekijken eerst samen met jou de situatie. Je krijgt dan deskundig advies die afgestemd is op jouw unieke wensen in jouw specifieke situatie. Afhankelijk van jouw wensen wordt er een contract opgesteld, aangepast of nagekeken.

Laat je contract nakijken, aanpassen of opstellen door onze juristen

vanaf 49,- per document

Waarom zou je een onnodig risico’s lopen bij het aangaan van een contract of het uitvoeren van je dienstverlening? Wij van MKBrecht willen ondernemers beschermen tegen onnodige risico’s. Voordelige tarieven en goede contracten, dat is ons motto.

Zorg dat je contracten in orde zijn. Of je nu op zoek bent naar Algemene Voorwaarden, Overeenkomst van Opdracht of een Privacy Statement, wij bieden het allemaal aan. Zoek hier je contract!

Ontvang onze nieuwsbrief, vol met juridische tips