Chat with us, powered by LiveChat

Werken bij MKBrecht.nl

Onze juristen

Dit is de kern van onze organisatie. Zij adviseren onze leden, maken juridische documenten op en helpen onze leden met het controleren en aanpassen van documenten. Het is een mooie club juristen bij elkaar die actief met elkaar sparren om samen beter te worden. Dit kun je ook wel klantenservice noemen maar wij noemen het gewoon de Operatie want hier gebeurt het iedere dag: het kloppend hart van MKBrecht.

Onze marketeers

Zonder marketing geen bedrijf. Dat klinkt raar, maar ook MKBrecht moet hard werken voor zijn plaatsje in het online speelveld. Zij houden de website operationeel en up to date. Daarnaast werven zij klanten via de online kanalen. Denk hierbij aan zoekmachinemarketing, social media, affiliate marketing, email marketing, content marketing display marketing en noem het maar op. Onze marketeers zorgen dat de Operatie bezig blijft.

Onze techneuten

Een online organisatie heeft techniek nodig. Dit zijn de mensen die er voor zorgen dat alle systemen goed blijven draaien maar zorgen er ook voor dat ze steeds beter worden. Onze techniek zorgt er voor dat iedereen kan blijven werken.

Onze advocaten

Deze groep is een stuk kleiner dan onze juristen. We hebben ze nodig om onze klanten te voorzien van specialistische kennis of indien nodig onze leden bij te staan bij een gerechtelijke procedure. Waar de Operatie dus niet hoeft te komen, nemen onze advocaten het over.

Onze boekhouders

Zonder boekhouders geen bedrijf want zij zorgen ervoor dat lidmaatschapsgelden worden geïncasseerd, salarissen worden betaald en dat leveranciers op tijd worden betaald. Zij zitten samen met ons team van personeelszaken en zorgen ervoor dat we als bedrijf financieel gezond blijven en kunnen blijven investeren in ons juridisch platform.

Ons management

Ze lijken de club van wijzen maar de kennis zit toch echt bij onze juristen en advocaten. Door goed te luisteren, weten we wat onze leden zoeken en willen. Het management geeft vorm aan deze idee├źn en loodst MKBrecht verder de succesvolle toekomst in. Zoals het hoort: de lijm tussen de teams.

Werken bij MKBrecht?

Al onze vacatures vind je hier.

Juridische diensten voor alle ondernemers van Nederland

Maatwerk
Wij stellen naar jouw wensen maatwerk op. Je kunt kiezen voor: laten opstellen, laten aanpassen en laten controleren.

vanaf € 79

Rechtshulp/Juridisch advies
Wij geven je advies of staan je bij alle zaken die je als MKB'er kan verwachten.

Vragen? Bel 085 25000 44 (gesloten)
Betaal veilig
  • iDeal
  • MasterCard
  • VISA
  • American Express
  • Paypal