Vacatures/Stages bij MKBrecht.nl

Kom ook werken bij de leukste juridische startup van Nederland.

Wij zoeken bekwamen en energieke collega’s die met ons het juridische landschap in Nederland helpen te veranderen. Vanaf de eerste werkdag helpen we je om je talenten verder te ontwikkelen.

Team Juridisch

Commercieel juridisch adviseur (WO/HBO)

24 uur of meer / Juridisch / Rotterdam

Je beschikt over een (bijna) afgeronde juridische WO opleiding en je zoekt de eerste stap in je carrière. Bij ons ga je ondernemend Nederland helpen aan het beste juridisch advies. Je hebt dagelijks contact met ondernemers die op zoek zijn naar juridische ondersteuning. Daarbij gaat het vooral om juridische documenten waardoor ze veilig kunnen ondernemen. Dat is het speelveld waar jij gaat acteren.

Vacature

Bedrijfsjurist (Junior)(WO/HBO)

24 uur of meer / Juridisch / Rotterdam

Je beschikt over een (net) afgeronde juridische WO of HBO-opleiding en je bent op zoek naar de eerste of tweede stap in jouw carrière. Bij ons ga je ondernemend Nederland helpen aan de beste contracten en overeenkomsten. We begrijpen dat je op jouw eerste werkdag nog niet alles weet en begrijpt. Daarom word je dagelijks gecoacht en leiden we je uiteindelijk op tot een echte bedrijfsjurist.

Vacature

Bedrijfsjurist (Medior)(WO)

24 uur of meer / Juridisch / Rotterdam

Je beschikt over een afgeronde juridische WO-opleiding met 2 tot 4 jaren relevante werkervaring. Daarnaast kan je leidinggeven en kennis overdragen aan een klein team van juristen. Jouw juridische kennis in combinatie met je managementkwaliteiten zorgen ervoor dat je een klein juridisch team kunt aansturen, controleren en motiveren. Uiteindelijk zorg je ervoor dat jouw team de targets haalt en je teamleden zich verder blijven ontwikkelen.

Vacature

Bedrijfsjurist (Senior)(WO)

full time (40 uur) / Juridisch / Rotterdam

Je beschikt over een afgeronde juridische WO-opleiding met een aantal jaren relevante werkervaring. Daarnaast kan je leidinggeven en kennis overdragen aan een klein team van juristen. Jouw juridische kennis in combinatie met je managementkwaliteiten zorgen ervoor dat je een klein juridisch team kunt aansturen, controleren en motiveren. Uiteindelijk zorg je ervoor dat jouw team de targets haalt en je teamleden zich verder blijven ontwikkelen.

Open solliciteren