Vacatures/Stages bij MKBrecht.nl

Kom ook werken bij de leukste juridische startup van Nederland.

Wij zoeken bekwamen en energieke collega’s die met ons het juridische landschap in Nederland helpen te veranderen. Vanaf de eerste werkdag helpen we je om je talenten verder te ontwikkelen.

Vacature

Bedrijfsjurist (Junior)(WO/HBO)

24 uur of meer / Juridisch / Rotterdam

Je beschikt over een (bijna) juridische WO opleiding en je zoekt de eerste stap in je carrière. Bij ons ga je ondernemend Nederland helpen aan het beste juridisch advies. We begrijpen dat je op je eerste werkdag nog niet alles weet of begrijpt. Daarom word je dagelijks gecoacht en leiden we je uiteindelijk op tot een echte bedrijfsjurist.

Vacature

Bedrijfsjurist (Medior)(WO)

24 uur of meer / Juridisch / Rotterdam

Je beschikt over een afgeronde juridische WO opleiding met 2 tot 4 jaar relevante werkervaring. Je hebt affiniteit met ondernemen en ondernemers. Je vindt het leuk om contact te hebben met het MKB en ZZP’ers en je bent in staat zelfstandig opdrachten juridisch uit te werken. Door dagelijkse coaching leiden we je uiteindelijk op tot volwaardig bedrijfsjurist of senior jurist.

Vacature

Bedrijfsjurist (Senior)(WO)

full time (40 uur) / Juridisch / Rotterdam

Je beschikt over een afgeronde juridische WO opleiding met een aantal jaren relevante ervaring. Daarnaast beschik je over leidinggevende ervaring in het aansturen van een klein team van juristen. Jouw juridische kennis in combinatie met je managementkwaliteiten zorgen er voor dat je een klein juridisch team kunt aansturen, controleren, motiveren. Uiteindelijk zorg je ervoor dat jouw team de targets haalt en je teamleden zich blijven ontwikkelen.

Open solliciteren