Over ons

Contracten op maat voor ZZP & MKB

Onze cultuur

Sinds 2001 zijn wij actief. Wij zijn begonnen als een no-nonsense juridisch kantoor. En dit zijn wij nog steeds. Bij ieder juridisch kantoor staat de cliënt centraal, maar bij ons staat ook klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij willen je graag informeren, bijstaan en natuurlijk je situatie aanhoren.

Geen moeilijk taalgebruik, gewoon simpele taal die voor iedereen duidelijk is. Juridische termen leggen we je graag uit, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

We groeien heel hard en dat is ook te merken aan onze collega’s. Wij trekken ambitieuze en ondernemende mensen aan en willen het onderste uit de kan halen om onze cliënten te helpen.

Onze Expertise

Ons kantoor richt zich op ondernemers en bedrijven, onze rechtsgebieden:

  • Ondernemingsrecht
  • Contractenrecht
  • IT-recht
  • Intellectuele Eigendomsrecht
  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht
  • Bestuursrecht
  • Aanbestedingsrecht

De oprichters

Denian Wielhouwer

CEO, Bestuurskunde, Bedrijfskundige

Denian Wielhouwer

mr. Annelore Hendriks

Jurist ondernemingsrecht, bestuursrecht

mr. Annelore Hendriks

mr. Ilja van Driel

Advocaat ondernemingsrecht, arbeidsrecht

mr. Ilja van Driel

mr. Jaime Boogaers

Advocaat ondernemingsrecht, ICT & Privacyrecht, energierecht

mr. Jaime Boogaers

En we groeiden

Als ondernemers liepen wij, en velen met ons, vaak tegen hetzelfde probleem aan. Waar vind je juristen die ook echt tijd hebben voor je en de zorg kunnen bieden die je nodig hebt? Wij vonden dat wij die partij moesten zijn. De juridische dienstverlening moet verder gaan dan uurtje-factuurtje.

Ons Doel

Wij vinden dat het tijd is voor een nieuwe aanpak: we besloten om een platform op te richten waar zelfstandig ondernemers en MKB-bedrijven snel online juridisch maatwerk tegen een betaalbare prijs kunnen krijgen.

Kwaliteit

MKBrecht is inmiddels uitgegroeid tot het juridisch platform waar je voor al jouw vragen praktische oplossingen krijgt. We vinden het belangrijk om onze services en producten op jouw wensen af te stemmen en werken elke dag aan het vergroten van onze kwaliteit.

Laat je contract nakijken, aanpassen of opstellen door onze juristen

vanaf 49,- per document

Waarom zou je een onnodig risico’s lopen bij het aangaan van een contract of het uitvoeren van je dienstverlening? Wij van MKBrecht willen ondernemers beschermen tegen onnodige risico’s. Voordelige tarieven en goede contracten, dat is ons motto.

Zorg dat je contracten in orde zijn. Of je nu op zoek bent naar Algemene Voorwaarden, Overeenkomst van Opdracht of een Privacy Statement, wij bieden het allemaal aan. Zoek hier je contract!

Ontvang onze nieuwsbrief, vol met juridische tips