Chat with us, powered by LiveChat

Over MKBrecht.nl

Besparen op juridische kosten, maar niet inleveren op kwaliteit

Onze cultuur

Wij zijn begonnen als een klein no-nonsense juristenkantoor. En dit zijn wij nog steeds. Nu alleen als grote Professional. Bij ieder juridisch kantoor staat de cliënt centraal, maar bij ons nog een schepje meer. Wij willen je graag informeren, bijstaan en natuurlijk je situatie aanhoren. Onze aandrang je te willen helpen heeft ons meermaals ons bestaansrecht laten zien.

Geen moeilijk taalgebruik, gewoon simpele taal die voor iedereen duidelijk is. Juridische termen leggen we je graag uit, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

We groeien heel hard en dat is ook te merken aan onze collega’s. Wij trekken ambitieuze en ondernemende mensen aan en willen het onderste uit de kan halen om onze cliënten te helpen. Wij werken uitsluitend met meesters in rechten.

Juristen & Advocaten zijn aangesloten bij:
  • Nederlandse Juristen Vereniging
  • Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs
  • Nederlandse Orde Van Advocaten

En we groeiden

Als ondernemers liepen wij, en velen met ons, vaak tegen hetzelfde probleem aan. Tijdens het ondernemen heb je juridisch advies en bijstand nodig die vrijwel altijd urgent is. Waar vind je juristen die ook écht tijd hebben als je ze écht nodig hebt en die je met de nodige zorg verder helpen. Dat gaat verder dan uurtje-factuurtje. Te vaak werden we met onze neus op de juridische feiten gedrukt dat de jurist vaak centraal staat in plaats van ons probleem. Dat moet anders kunnen.

Ons Doel

Wij vinden dat het tijd is voor een nieuwe aanpak: we besloten om een platform op te richten waar zelfstandig ondernemers en MKB-bedrijven snel online juridisch maatwerk tegen een betaalbare prijs kunnen krijgen.

Kwaliteit

MKBrecht is inmiddels uitgegroeid tot het juridisch platform waar je voor al jouw vragen praktische oplossingen krijgt. We vinden het belangrijk om onze services en producten op jouw wensen af te stemmen en werken elke dag aan het vergroten van onze kwaliteit.

  • Wij werkten o.a. voor:

De oprichters

Denian Wielhouwer

CEO, Marketing & Sales

Denian Wielhouwer

mr. Ilja van Driel

Ondernemingsrecht, arbeidsrecht

mr. Ilja van Driel

mr. Jaime Boogaers

Ondernemingsrecht, ICT & Privacyrecht, energierecht

mr. Jaime Boogaers

mr. Annelore Hendriks

Ondernemingsrecht, bestuursrecht

mr. Annelore Hendriks

Stefan Dirkse

Research & Development

Stefan Dirkse

Wat onze klanten zeggen

A.L. Groenewegen

Klantvriendelijk en snelle service!

Anoniem

Heldere uitleg. Goede Service.

Janneke Willems

Mooie prijs voor top kwaliteit!

Anoniem

Deskundig, vriendelijk en zeggen waar het op staat!

Jane

Sympathiek en wijzen je op de risico's

Beatrix C.

De juristen zetten zich echt voor je in!

Ontvang onze nieuwsbrief, vol met juridische tips