Chat with us, powered by LiveChat

Over MKBrecht.nl

Wij zijn de oprichters van MKBrecht.nl. Wij willen je graag meer vertellen over ons.

Annelore
Annelore
Jurist
Ilja
Ilja
Jurist
Jaime
Jaime
Jurist
Stefan
Stefan
Webdeveloper
Denian
Denian
Marketing & Sales

MKBrecht

Het begin

Als ondernemers liepen wij, en velen met ons, vaak tegen hetzelfde probleem aan. Tijdens het ondernemen heb je juridisch advies en bijstand nodig die vrijwel altijd urgent is. Waar vind je juristen die ook ├ęcht tijd hebben als je ze ├ęcht nodig hebt en die je met de nodige zorg verder helpen. Dat gaat verder dan uurtje-factuurtje. Te vaak werden we met onze neus op de juridische feiten gedrukt dat de jurist vaak centraal staat in plaats van ons probleem. Dat moet anders kunnen.

Ons doel

Wij vinden dat het tijd is voor een nieuwe aanpak: we besloten om een platform op te richten waar zelfstandig ondernemers en MKB-bedrijven snel online juridisch maatwerk tegen een betaalbare prijs kunnen krijgen.

Kwaliteit

MKBrecht is inmiddels uitgegroeid tot het juridisch platform waar je voor al jouw vragen praktische oplossingen krijgt. We vinden het belangrijk om onze services en producten op jouw wensen af te stemmen en werken elke dag aan het vergroten van onze kwaliteit.

Laagdrempelig

We weten als geen ander dat de juridische wereld een beetje stoffig en onbegrijpelijk overkomt. Daarom zorgen wij ervoor dat jij onze juridische uitleg makkelijk en eenvoudig kan begrijpen. Dat betekent dat we gewone mensentaal gebruiken naar onze leden en klanten en dat we dit ook zoveel mogelijk in onze contracten, overeenkomsten, aktes en documenten toepassen. Wij begrijpen dat juristen jou moeten ondersteunen in het ondernemen - dat ondernemen zit namelijk ook in onze DNA.

Werken bij MKBrecht?

Al onze vacatures vind je hier.

Juridische diensten voor alle ondernemers van Nederland

Maatwerk
Wij stellen naar jouw wensen maatwerk op. Je kunt kiezen voor: laten opstellen, laten aanpassen en laten controleren.

vanaf € 79

Rechtshulp/Juridisch advies
Wij geven je advies of staan je bij alle zaken die je als MKB'er kan verwachten.

Vragen? Bel 085 25000 44 (gesloten)
Betaal veilig
  • iDeal
  • MasterCard
  • VISA
  • American Express
  • Paypal