Procederen tegen werkgever

Onze Expertise

Persoonlijk advies door onze advocaten en juristen

 • Wij procederen in je zaak
 • Alleen als er een hoog slagingspercentage is
 • Juridisch sterk in de rechtzaal

Als we er aan de onderhandelingstafel echt niet uitkomen of als onderhandelen geen zin heeft, kunnen we overgaan tot procederen. Dit doen we alleen als we denken dat je een goede kans maakt om te winnen. Een procedure duurt gemiddeld tussen de drie en zes maanden. Al kan dat per zaak erg verschillen.

Hoe werkt het?
Na een kort adviesgesprek plannen we samen een persoonlijk adviesgesprek. Hierin kun je alle vragen stellen die je hebt met betrekking tot je arbeidsprobleem. Veel juridische vragen zijn met dit persoonlijk advies al opgelost. Het gesprek is een maatwerkadvies, geen kennismaking. Je ontvangt het advies op zwart op wit, zodat je de volgende stap kunt maken.

Als het gesprek niet voldoende is geweest, zullen we voor jou gaan onderhandelen of procederen.

2399,- incl. btw

Meer weten over onze dienstverlening? Bel 085 004 9000


Lid VAAN

Wij werkten o.a. voor:
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner

Bel-mij-terug

Laten we je situatie bespreken en kijken welke oplossing wij kunnen bieden

 • We bespreken je persoonlijke situatie
 • Geheel vrijblijvend & kosteloos

mr. Jaime Boogaers
mr. Ilja van Driel
Arbeidsrecht
Advocaat, 18 jaar ervaring

Alles begint met een persoonlijk adviesgesprek van een gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat. Veel zaken zijn daarmee al opgelost. Zijn er toch volgende stappen nodig? Jij beslist hoe ver je gaat. De prijs is vast dus geen verrassingen.

Als arbeidsrechtadvocaat heb ik jarenlang ervaring in de begeleiding bij ontslag. Maak direct een vrijblijvende afspraak, dan komen we direct ter zake.


Wij werkten o.a. voor:
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner

Hoe werkt het?

Schriftelijke ronde

Wij stellen de processtukken op, zorgen dat het bij de rechter komt en bereiden ons voor op de zitting. We nemen alle communicatie op ons en komen op voor je belangen.

De zitting

Tijdens de zitting lichten de partijen hun standpunten toe en beantwoorden ze eventuele vragen. Jij bent aanwezig bij de zitting maar wij doen het woord namens jou. Een rechter kan jou ook een vraag stellen. Geen zorgen! Wij staan altijd naast je en bereiden vragen die je kan verwachten met je voor. We proberen altijd het uiterste uit je zaak te halen maar zeggen het ook als er goede redenen zijn om niet verder te procederen.

De uitspraak

In principe volgt na de zitting een uitspraak. Maar de rechter kan ook aandringen op een schikking, extra bewijs opvragen of het advies van een deskundige inwinnen. Of het kan zijn dat er alsnog onderhandeld gaat worden. Niet eens met de uitspraak? We kunnen ook nog in beroep of zelfs hoger beroep gaan. Als je via Brandmeester procedeert, is dit kosteloos. En we doen het alleen als we denken dat jouw zaak een goede kans maakt. Ook daar zijn we eerlijk over.

De afronding

Na de procedure nemen we de uitspraak van de rechter met je door en beantwoorden we eventuele vragen die je nog hebt. Hoe de procedure ook loopt, we ontzorgen je op alle manieren.

Direct contact met ons

Denian Wielhouwer

In een gratis adviesgesprek bespreken we jouw situatie.
Neem dan contact op met onze specialisten.

Ontvang onze nieuwsbrief, vol met juridische tips