Onderhandelen met werkgever

Onze Expertise

Persoonlijk advies door onze advocaten en juristen

 • Wij onderhandelen in de zaak
 • Wij houden contact met de werkgever
 • Wij leggen afspraken vast

Jouw specialist gaat voor je in gesprek met de werkgever. Samen hebben jullie de strategie en de doelen bepaald. Omdat je eerst het persoonlijk adviesgesprek hebt gehad, kunnen we snel door met het maken van afspraken. Dat betekent snel werken en meer kans van slagen. Als je je probleem nog niet had opgelost na het persoonlijk adviesgesprek lukt het met onderhandelen vrijwel altijd.

Hoe werkt het?
Na een kort adviesgesprek plannen we samen een persoonlijk adviesgesprek. Hierin kun je alle vragen stellen die je hebt met betrekking tot je arbeidsprobleem. Veel juridische vragen zijn met dit persoonlijk advies al opgelost. Het gesprek is een maatwerkadvies, geen kennismaking. Je ontvangt het advies op zwart op wit, zodat je de volgende stap kunt maken.

Als het gesprek niet voldoende is geweest, zullen we voor jou gaan onderhandelen of procederen.

799,- incl. btw

Meer weten over onze dienstverlening? Bel 085 004 9000


Lid VAAN

Wij werkten o.a. voor:
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner

Bel-mij-terug

Laten we je situatie bespreken en kijken welke oplossing wij kunnen bieden

 • We bespreken je persoonlijke situatie
 • Geheel vrijblijvend & kosteloos

mr. Jaime Boogaers
mr. Ilja van Driel
Arbeidsrecht
Advocaat, 18 jaar ervaring

Alles begint met een persoonlijk adviesgesprek van een gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat. Veel zaken zijn daarmee al opgelost. Zijn er toch volgende stappen nodig? Jij beslist hoe ver je gaat. De prijs is vast dus geen verrassingen.

Als arbeidsrechtadvocaat heb ik jarenlang ervaring in de begeleiding bij ontslag. Maak direct een vrijblijvende afspraak, dan komen we direct ter zake.


Wij werkten o.a. voor:
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner

Hoe werkt het?

Strategie bepalen

Met minder nemen we geen genoegen. Maar hoe we het beste resultaat bereiken, bepalen we samen. Hoe we de werkgever laten weten hoe we erin staan, dat bepaal jij. Wat de toon van de brief en het telefoongesprek is, maakt een groot verschil. Na de beoordeling van jouw persoonlijke situatie hebben we een volledig beeld, dus kunnen wij jou ook adviseren welke toon het beste resultaat zal geven.

De tegenpartij informeren

Onze advocaat of jurist schrijft vervolgens een brief aan de tegenpartij. Hierin staat precies beschreven waar jij recht op hebt, en dat we hier graag over in gesprek willen. De brief schrijft, ondertekent en verstuurt onze advocaat of jurist op ons briefpapier. Uiteraard krijg jij de brief eerst te zien voordat we versturen.

Onderhandelen met de werkgever

Nu de werkgever weet hoe we erin staan, kunnen we onderhandelen. Soms is de werkgever al te overtuigen door helder uit te leggen hoe juridisch sterk jij staat. Maar de werkgever kan ook sterk staan. Dan is er misschien wat water bij de wijn nodig om tot een oplossing te komen. Wij doen er in ieder geval alles aan om voor jou tot het best mogelijke resultaat te komen. Of je met de uitkomst akkoord gaat, bepaal jij natuurlijk zelf. We kunnen je hierin wel adviseren.

Afspraken vastleggen

De afspraken die we maken met de werkgever leggen we vast. Deze nemen we met jou door, en krijg je van ons zwart op wit. Houd de werkgever zich niet aan de gemaakte afspraken, dan heb je direct iets in handen waar je op terug kunt vallen.

Direct contact met ons

Denian Wielhouwer

In een gratis adviesgesprek bespreken we jouw situatie.
Neem dan contact op met onze specialisten.

Ontvang onze nieuwsbrief, vol met juridische tips