Transferbegeleiding

Met onze brede expertise over de verschillende aspecten van het sportrecht bedienen we een verscheidenheid aan cliënten. Wij begeleiden zowel professionele atleten, sportclubs, sponsors, zaakwaarnemers en andere partijen die te maken hebben met het sportrecht. We bieden juridische adviezen op alle niveaus, van boardroom tot stakeholder. Onze ervaring in de praktijk maakt ons doortastend, efficiënt en deskundig.

 • Wij werkten o.a. voor:
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner

Wij werkten o.a. voor:
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner

mr. Jaime Boogaers
mr. Jaime Boogaers
Ondernemingsrecht
Advocaat, 16 jaar ervaring

Als advocaat kom ik vaak in aanraking met geschillen. Meestal is een pragmatische oplossing de snelste oplossing. Toch kan het voorkomen dat een zaak te ver uit de hand loopt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen om tot een goede oplossing te komen. Laten we snel contact hebben over jouw zaak.

Wat wij doen

Begeleiding bij een transfer door een van onze advocaten is een garantie op goed geregelde contracten en transparante wederzijdse verwachtingen. In de voetballerij is een advocaat als zakelijk tussenpersoon een populaire keuze aan het worden. Voetbalmakelaars en zaakwaarnemers zijn namelijk geen beschermde beroepen. Iedereen mag zich een voetbalmakelaar of zaakwaarnemer noemen.

Voor atleten is het van essentieel belang erop te kunnen vertrouwen dat een makelaar of zaakwaarnemer handelt in de belangen van cliënten. In veel gevallen gaat dat goed, maar soms ook niet. Die onnodige risico’s nemen wij weg. Als advocaat sportrecht zijn wij gebonden aan strenge gedragsregels, hebben beroepsgeheim en zijn bovendien full-service. Van onderhandelingen en contracten tot conflictbeslechting. Wel zo prettig.

Wij staan naast voetballers en andere atleten ook sportclubs en agentschappen bij tijdens de onderhandelingen en het sluiten van transferovereenkomsten.

Het Team

Onze juristen en advocaten beschikken over brede kennis van het sportrecht. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in een of meerdere aandachtsgebieden. Meerdere aandachtsgebieden hebben we ondergebracht in verschillende praktijkgroepen. Elke advocaat maakt op basis van zijn of haar specialisme(n) deel uit van een of enkele praktijkgroepen. Cliënten kunnen per zaak direct bij de juiste praktijkgroep terecht. Hier worden zij bijgestaan door de voor de zaak meest geschikte advocaat of jurist. Waar nodig betrekken we daarbij de expertise en ervaring van onze collega-specialisten uit andere praktijkgroepen.

Contactformulier

Teruggebeld worden over een zaak of opdracht?

 • Contact over de opdracht
 • Direct contact met de juiste expert
 • Geheel vrijblijvend & kosteloos

Neem contact op

Jaime Boogaers

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan contact op met onze specialisten.

Ontvang onze nieuwsbrief, vol met juridische tips