Beloningsbeleid en -structuur

Met onze brede expertise over het ondernemingsrecht bedienen we cliënten in uiteenlopende sectoren. Denk hierbij aan het MKB maar ook aan multinationals. We bieden juridische adviezen op alle niveaus, van boardroom tot individuele stakeholder. Kenmerkend voor onze dienstverlening zijn de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en verdieping in specialismen.

 • Wij werkten o.a. voor:
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner

Wij werkten o.a. voor:
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner

mr. Jaime Boogaers
mr. Jaime Boogaers
Ondernemingsrecht
Advocaat, 16 jaar ervaring

Als advocaat kom ik vaak in aanraking met geschillen. Meestal is een pragmatische oplossing de snelste oplossing. Toch kan het voorkomen dat een zaak te ver uit de hand loopt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen om tot een goede oplossing te komen. Laten we snel contact hebben over jouw zaak.

Beloningsbeleid en -structuur, van werknemer tot directie

Werknemers zijn de spil binnen veel organisaties. Een doordacht arbeidsvoorwaardenbeleid trekt goede mensen aan en houdt goede mensen binnen de organisatie. Het beloningsbeleid is voor veel werknemers een belangrijke factor. Een beloningsbeleid gaat verder dan alleen salaris. Gedacht kan worden aan bonusregelingen, vakantiedagen- en geld en winstdeling.

Het beloningsbeleid in de (semi)publieke sector is door de Wet normering bezoldiging topfunctionarissen (WNT) gereguleerd. Voor ondernemingen die onder de reikwijdte vallen van de Corporate Governance Code of die onder de reikwijdte van de Wet financieel toezicht vallen, gelden ook regels voor de beloningsstructuur van bestuurders. Voor financiële ondernemingen gelden via de Wet beloningsbeleid financiële ondernemingen beperkingen ten aanzien van de beloningsstructuur. In sommige gevallen komt daar ook de verplichting bij het beloningsbeleid te publiceren en ter goedkeuring voor te leggen aan de aandeelhoudersvergadering.

Wij hebben de kennis en expertise om uiteenlopende rollen op ons te nemen: van advisering tot geschilbeslechting. Wij hebben een ervaren team van advocaten en juristen op het gebied van beloningsstructuren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het Team

Al onze juristen en advocaten beschikken over brede kennis van het ondernemingsrecht. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in een of meerdere aandachtsgebieden binnen het ondernemingsrecht. Meerdere aandachtsgebieden hebben we ondergebracht in verschillende praktijkgroepen. Elke advocaat maakt op basis van zijn of haar specialisme(n) deel uit van een of enkele praktijkgroepen. Cliënten kunnen per zaak direct bij de juiste praktijkgroep terecht. Hier worden zij bijgestaan door de voor de zaak meest geschikte advocaat of jurist. Waar nodig betrekken we daarbij de expertise en ervaring van onze collega-specialisten uit andere praktijkgroepen.

Contactformulier

Teruggebeld worden over een zaak of opdracht?

 • Contact over de opdracht
 • Direct contact met de juiste expert
 • Geheel vrijblijvend & kosteloos

Neem contact op

Jaime Boogaers

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan contact op met onze specialisten.

Ontvang onze nieuwsbrief, vol met juridische tips