Verdeling van opdrachten bij aanbestedingen

Met de brede kennis van onze advocaten en juristen omtrent concurrentie bedienen wij cliënten in tal van sectoren. Denk hierbij aan het MKB, beursgenoteerde bedrijven en internationale ondernemingen. Wij geven praktisch advies, zodat organisaties dit advies gemakkelijk kunnen implementeren. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot het strategisch ondersteunen van organisaties en ondersteuning in de implementatie van juridisch advies.

 • Wij werkten o.a. voor:
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner

Wij werkten o.a. voor:
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner

mr. Jaime Boogaers
mr. Jaime Boogaers
Ondernemingsrecht
Advocaat, 16 jaar ervaring

Als advocaat kom ik vaak in aanraking met geschillen. Meestal is een pragmatische oplossing de snelste oplossing. Toch kan het voorkomen dat een zaak te ver uit de hand loopt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen om tot een goede oplossing te komen. Laten we snel contact hebben over jouw zaak.

Wat we doen

In bepaalde gevallen zet een organisatie of aanbestedende dienst een opdracht uit in de vorm van een aanbesteding. Een aanbesteding is een inkoopmethode waarbij een opdrachtgever een voorgenomen (overheids)opdracht uitzet. Na het uitzetten van deze opdracht kunnen deelnemers zich inschrijven voor deze opdracht. De aanbestedende dienst of organisatie kiest uit deze inschrijvers op basis van objectieve criteria een winnaar van de aanbesteding. Deze winnaar wordt de opdrachtnemer en kan de opdracht gaan uitvoeren.

Inschrijvende organisaties mogen niet onderling afspreken dat één van de organisaties al dan niet inschrijft voor een bepaalde opdracht. Dit zou namelijk resulteren in een situatie waarbij organisaties met elkaar kunnen afspreken wie uiteindelijk de aanbesteding wint en dit druist dan ook in tegen de gedachtegang van een aanbesteding.

Vragen omtrent het verdelen van opdrachten bij aanbestedingen? Neem contact met ons op.

Het Team

Ons team concurrentie biedt organisaties juridische en strategische ondersteuning. De juristen en advocaten hebben de deskundigheid om organisaties snel van juridisch advies te voorzien. Bij dit juridisch advies staat kwaliteit hoog in het vaandel. Tevens vertegenwoordigen wij organisaties bij onderhandelingen en een juridische procedure.

Advisering van onze cliënten vindt altijd plaats op een heldere en pragmatische wijze. Hierbij wordt niet alleen advies gegeven omtrent het juridisch kader, maar wordt ook ondersteuning geboden bij de implementatie van het advies binnen de organisatie.

Contactformulier

Teruggebeld worden over een zaak of opdracht?

 • Contact over de opdracht
 • Direct contact met de juiste expert
 • Geheel vrijblijvend & kosteloos

Neem contact op

Jaime Boogaers

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan contact op met onze specialisten.

Ontvang onze nieuwsbrief, vol met juridische tips