Thema: Huurrecht

Zowel de huurder als de verhuurder kan een huurrecht advocaat of jurist inschakelen om diverse redenen. Een advocaat of bedrijfsjurist gespecialiseerd in het huurrecht helpt bij het opstellen of nakijken van een huurcontract of treedt in rechte voor op wanneer een geschil ontstaat tussen de huurder en verhuurder. Wat ook regelmatig voorkomt is dat de huurder gedwongen moet vertrekken voor een nieuwe ontwikkeling van bijv. een winkelcentrum.

Neem contact op
  • Wij werkten o.a. voor:
  • MKBrecht.nl partner
  • MKBrecht.nl partner
  • MKBrecht.nl partner
  • MKBrecht.nl partner

Wij werkten o.a. voor:
  • MKBrecht.nl partner
  • MKBrecht.nl partner
  • MKBrecht.nl partner
  • MKBrecht.nl partner

Rechtshulp & Juridisch advies

In een juridisch geschil bepaal je zelf hoe wij helpen. Wij kunnen onderhandelen met de wederpartij of optreden bij een procedure. Het dossier kan eenvoudig aangemeld worden via onze website. Wij proberen dezelfde werkdag nog contact op te nemen. Zelf contact opnemen is ook mogelijk via 085 004 9000. Heb je vooral behoefte aan "sparren" met onze bedrijfsjuristen of advocaten, dan kan dat natuurlijk ook.

Zaak aanmelden

Zo werkt het

Meld je dossier of zaak aan via onze website. Wij nemen contact op voor een kort orientatiegesprek. In dit orientatiegesprek bespreken we de zaak en leggen de mogelijkheden uit. Allereerst zullen wij starten met het beoordelen van de rechtspositie. Hierin doen wij een uitgebreide intake, bestudering van de stukken en het naslaan van de wet. Na deze fase komen wij terug met een advies voor de kans van slagen van het dossier en de vervolgstappen. De vervolgstappen kunnen onderhandelen of procederen zijn.

Onze diensten

mr. Jaime Boogaers
mr. Jaime Boogaers
Ondernemingsrecht
Advocaat, 16 jaar ervaring

Als advocaat kom ik vaak in aanraking met geschillen. Meestal is een pragmatische oplossing de snelste oplossing. Toch kan het voorkomen dat een zaak te ver uit de hand loopt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen om tot een goede oplossing te komen. Laten we snel contact hebben over jouw zaak.

Het Team

Ons team van bedrijfsjuristen en advocaten zijn specialisten op het gebied van het huurrecht. Wij begeleiden zowel verhuurders als huurders bij juridische vraagstukken. Wij hebben ruime ervaring aan de onderhandeltafel, zijn doortastend en kunnen goede inschattingen maken van kansen en risico’s. Wij begrijpen zowel de juridische wereld als het bedrijfsleven en zijn daardoor goed in staat te schakelen. Heldere en begrijpelijke taal staat daarbij voorop.

Neem contact op

Jaime Boogaers

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan contact op met onze specialisten.

Ontvang onze nieuwsbrief, vol met juridische tips