Gratis advies van echte juristen

Eigen bedrijf starten

mr. Jaime Boogaers
Advocaat & Jurist, 16 jaar ervaring
Als starter is juridisch advies heel duur, daarom een telefonisch adviesgesprek gratis om je risico's in te schatten.
mr. Jaime Boogaers

Je gaat starten

Gefeliciteerd – je gaat een eigen bedrijf starten. Dat start met de keuze van de rechtsvorm. Maak dan gebruik van het Gratis Adviesgesprek bij MKBrecht. Wij helpen je met het kiezen van de rechtsvorm die het beste bij jou en je bedrijfsplan past. We kunnen je dan ook verder helpen met de dingen die je nodig hebt om je onderneming daadwerkelijk op te richten. Maak een gratis telefonische afspraak en we helpen je snel op weg.

Je bent net gestart

Van harte – je bent nu ondernemer! Je onderneming is opgezet en je hebt er inmiddels een rechtsvorm voor gekozen en een bankrekening geopend.

Toch zul je nog een heleboel zaken moeten regelen voordat je echt gaat ondernemen. MKBrecht helpt je verder met Juridisch Advies en Essentiële Contracten. Maak daarom een Gratis Telefonische Afspraak en ontdek hoe je makkelijk je algemene voorwaarden, je samenwerkingsovereenkomst of je arbeidscontracten kunt regelen. Op maat gemaakt voor jouw onderneming!

Het ondernemen

Tijdens het ondernemen heb je soms juridisch advies en bijstand nodig die vaak urgent is. Bij MKBrecht vind je je juridische ondersteuning die je onderneming goed kan gebruiken. Beschikbaar als jij juridische hulp nodig hebt, waar je in normale mensentaal wordt geholpen en waar jouw onderneming écht centraal staat. Wij helpen ondernemend Nederland en wij geven eerlijk en duidelijk advies.

Gratis Advies voor Starters

Voor startende ondernemers is juridisch advies duur. MKBrecht helpt je om om juridisch veilig te ondernemen. Daarom starten we gewoon met gratis juridisch advies. Zo weet je wat je onderneming nodig heeft.

Ontvang onze nieuwsbrief, vol met juridische tips

Plan een afspraak