Chat with us, powered by LiveChat

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of een opmerking? Kijk even hieronder of je vraag ertussen zit, anders kunnen we je altijd te woord staan :).

Veelgestelde vragen

Wie stelt mijn document/contract/akte op?

Je aanvraag wordt gemaakt door een van onze juristen/advocaten en altijd gecontroleerd door een andere jurist/advocaat. Wij geloven alleen in maatwerk voor jou, daarom zullen wij nooit zomaar iets naar je toesturen.

Waarom zijn jullie tarieven veel lager dan dat ik gewend ben?

Wij stellen tienduizenden juridische documenten per jaar op dus wij kunnen buigen op veel ervaring. Die ervaring zit bij onze juristen die dagelijks met onze leden werken. Het uurtarief van een jurist is ook veel lager dan van een advocaat terwijl ze wel dezelfde universitaire studie rechten hebben afgerond. Door onze gespecialiseerde juristen en het lagere uurtarief zijn wij in staat om onze leden te helpen tegen lagere kosten. Daarnaast hoeven wij niet te investeren in een duur bedrijfspand maar investeren wij liever in ons team.

Hoe snel kunnen jullie werken?

MKBrecht heeft hele korte lijnen met zijn leden en klanten. Wij helpen je telefonisch in principe direct tenzij we hiervoor stukken moeten doorlezen of onderzoek moeten doen. Per e-mail (ticket) helpen we je met advies. Dat gebeurt in beginsel binnen 24 uur op doordeweekse dagen. Dat houdt dus in als de mail vandaag is verstuurd, dat je de volgende dag antwoord hebt. Indien je adviesvraag dermate complex is, kan dit iets langer duren. Voor het opmaken of controleren van documenten rekenen wij maximaal 7 dagen (5 werkdagen) maar dat zal in de praktijk eerder gereed zijn voor je.

Wie behandelt mijn zaak of van wie krijg ik advies?

Wij werken met verschillende juristen die voor een groot deel eigen specialisaties hebben. Doordat ze dagelijks bezig zijn met een specifieke juridische materie, beschikken ze over veel kennis van een bepaald onderwerp. Die specialistische kennis zetten zij in om jou van juridisch advies te voorzien of om jouw documenten te controleren of op te stellen. Stuk voor stuk zijn dit allemaal juristen die er plezier in hebben om MKB’ers of individuele ondernemers zoals jij te helpen.

Juridische diensten voor alle ondernemers van Nederland

Maatwerk
Wij stellen naar jouw wensen maatwerk op. Je kunt kiezen voor: laten opstellen, laten aanpassen en laten controleren.

vanaf € 79

Rechtshulp/Juridisch advies
Wij geven je advies of staan je bij alle zaken die je als MKB'er kan verwachten.

Vragen? Bel 085 25000 44 (gesloten)
Betaal veilig
  • iDeal
  • MasterCard
  • VISA
  • American Express
  • Paypal