Belastingadvies (Fiscaal advies)

Meer dan 1000 bedrijven hebben ons vertrouwd voor onze deskundige diensten en strategische oplossingen, waardoor zij meer dan €40 miljoen aan belastingen hebben bespaard. Door samen te werken, ontsluiten we waardevolle middelen om hun zakelijk succes te bevorderen.

 • Wij werkten o.a. voor:
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner

Wij werkten o.a. voor:
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner
 • MKBrecht.nl partner

mr. Jaime Boogaers
mr. Jaime Boogaers
Ondernemingsrecht
Advocaat, 16 jaar ervaring

Als advocaat kom ik vaak in aanraking met geschillen. Meestal is een pragmatische oplossing de snelste oplossing. Toch kan het voorkomen dat een zaak te ver uit de hand loopt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen om tot een goede oplossing te komen. Laten we snel contact hebben over jouw zaak.

Belastingnaleving is van groot belang voor ondernemers; het niet naleven hiervan kan resulteren in boetes, schade aan reputatie en geloofwaardigheid, evenals boetes opgelegd door belastingautoriteiten.

MKBrecht.nl biedt betrouwbaar belastingadvies, strategisch advies en verlaging van belastingverplichtingen.

BTW-registratie en aangifte

Ons team van specialisten kan helpen met alle aspecten van de BTW-registratie voor bedrijven, van het bepalen of registratie noodzakelijk is tot het voltooien van het registratieproces en het tijdig indienen van BTW-aangiften. Wij werken nauw met u samen om uw bedrijfsbehoeften te begrijpen en tegelijkertijd te voldoen aan alle regelgeving.

Belastingnaleving en -planning

Het op de hoogte blijven van belastingregelingen in de VAE is essentieel voor elk bedrijf dat hier actief is, en ons team kan helpen bij het naleven hiervan door het indienen van belastingaangiften, het bijhouden van nauwkeurige administratie, het monitoren van wijzigingen in de belastingwetgeving en het bieden van strategisch belastingadvies dat de verplichtingen minimaliseert en de winst maximaliseert.

Oplossen van belastinggeschillen

Als u verwikkeld raakt in een belastinggeschil met de VAE-autoriteiten, kan ons team deskundige ondersteuning bieden om dit snel en efficiënt op te lossen. Met diepgaande kennis van de VAE-wetgeving en bewezen expertise in het bieden van advies en vertegenwoordiging die leiden tot gunstige uitkomsten, staan wij klaar om de ondersteuning te bieden die nodig is om uw belangen te beschermen en uw bedrijf te waarborgen.

Waarom belastingadvies belangrijk is voor uw bedrijf

Naleving van BTW- en belastingregels in Dubai is van vitaal belang voor bedrijven, aangezien het niet naleven hiervan kan leiden tot boetes, straffen of juridische stappen tegen de betreffende entiteit. In 2017 heeft de VAE een Federale Belastingautoriteit (FTA) opgericht, die verantwoordelijk is voor de uitvoering van BTW- en accijnsregelgeving in het hele land – de BTW-tarieven staan momenteel op 5% voor de meeste goederen en diensten die binnen de grenzen worden verkocht. BTW-consulting kan ook andere voordelen bieden, waaronder:

Ons team van experts erkent het belang van BTW- en belastingnaleving voor bedrijven in Dubai. Onze uitgebreide BTW- en belastingadviesdiensten zorgen ervoor dat uw organisatie aan alle wettelijke vereisten voldoet, van registratie, administratie en indiening van BTW-aangiften tot doorlopende ondersteuning en advies om voortdurende naleving te garanderen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze diensten!

Het Team

Ons brede scala aan expertises stelt ons in staat om een team samen te stellen dat specifiek is toegespitst op het belang van het bedrijf of organisatie. Daarbij houden we rekening met lokale en internationale wet- en regelgeving, taalvereisten en benodigde specifieke kennis. Onze cliënten ervaren dat wij gedurende het gehele proces steeds hun bedrijfsbelangen behartigen.

Contactformulier

Teruggebeld worden over een zaak of opdracht?

 • Contact over de opdracht
 • Direct contact met de juiste expert
 • Geheel vrijblijvend & kosteloos

Neem contact op

Jaime Boogaers

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan contact op met onze specialisten.

Ontvang onze nieuwsbrief, vol met juridische tips