Chat with us, powered by LiveChat
veilige verbinding
085 25000 44 vandaag vanaf 09:00
  • Intakeformulier
  • Veilig aanvragen

Rechtshulp

Gratis Beoordeling van je Zaak

Wil je weten of je zaak juridisch haalbaar is en of wij je kunnen helpen? Meld dan Gratis je dossier aan en wij nemen contact met je op. Mocht je dossier direct spoed vereisen, neem dan direct contact met ons op.

Groet, Annelore

Mijn gegevens

Vul je bedrijfsnaam in
Vul je volledige naam in
Vul een geldig e-mailadres in, anders kunnen wij je niets toesturen

Om snel te kunnen schakelen hebben we je persoonlijke telefoonnummer nodig.

Vul een geldig mobiel nummer in, zodat wij contact met jou kunnen zoeken

De Situatie

Conflict
Maak een keuze met wie je een conflict of geschil hebt.

Uitleg
Probeer zo duidelijk mogelijk uit te leggen hoe je situatie in elkaar zit en wat je verwacht dat wij doen.

Bestanden uploaden

Bestanden uploaden

Ik zorg er persoonlijk voor dat je de beste service ontvangt.
Door op indienen te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden, privacy verklaring en het cookiebeleid en geef je ons toestemming om je gegevens te gebruiken.
TrustPilot
49.119 documenten al opgesteld
Hoe werkt het?
  • Vul het intakeformulier in
  • Wij nemen contact op
  • Behandelplan
  • Aan de Slag

super overzichtelijk !! en snel geregeld.

anoniem

Veelgestelde vragen

Wie stelt mijn document / overeenkomst / contract / akte op?
Je aanvraag wordt gemaakt door een van onze juristen/advocaten en altijd gecontroleerd door een andere jurist/advocaat. Wij geloven alleen in maatwerk voor jou, daarom zullen wij nooit zomaar iets naar je toesturen.
Waarom zijn jullie tarieven veel lager dan dat ik gewend ben?
Wij stellen tienduizenden juridische documenten per jaar op dus wij kunnen buigen op veel ervaring. Die ervaring zit bij onze juristen die dagelijks met onze leden werken. Het uurtarief van een jurist is ook veel lager dan van een advocaat terwijl ze wel dezelfde universitaire studie rechten hebben afgerond. Door onze gespecialiseerde juristen en het lagere uurtarief zijn wij in staat om onze leden te helpen tegen lagere kosten. Daarnaast hoeven wij niet te investeren in een duur bedrijfspand maar investeren wij liever in ons team.
Hoe snel kunnen jullie werken?
MKBrecht houdt van snelheid als je die nodig hebt. Spoed is bij ons ook écht spoed en dan gaan we direct voor je aan de slag. Sommige zaken hebben minder spoed nodig en die plannen we dus in afhankelijk van beschikbaarheid. Uitgangspunt is dat jij aangeeft hoeveel haast je hebt. Het opstellen van complexe documenten kan tot 7 werkdagen duren. Het controleren en advies geven op duurt zo'n drie werkdagen. Bij haast en spoed blijft het zorgvuldig juridisch werk maar helpen je met prioriteit. Dan verwachten we natuurlijk wel dat relevante stukken snel bij ons zijn en dat we vlot overleg hebben. Het belangrijkste is dat jij de controle hebt en wij je ondersteunen met je onderneming.
Wie behandelt mijn zaak of van wie krijg ik advies?
Wij werken met verschillende juristen die voor een groot deel eigen specialisaties hebben. Doordat ze dagelijks bezig zijn met een specifieke juridische materie, beschikken ze over veel kennis van een bepaald onderwerp. Die specialistische kennis zetten zij in om jou van juridisch advies te voorzien of om jouw documenten te controleren of op te stellen. Stuk voor stuk zijn dit allemaal juristen die er plezier in hebben om MKB’ers of individuele ondernemers zoals jij te helpen.
Wij werkten o.a. voor
MKBrecht klant
MKBrecht klant
MKBrecht klant
MKBrecht klant